Hopp til innholdet

Omnia Fritidsovn Kit

kr 999

Utrolig smart ovn for turbruk som kun trenger gassbluss som varmekilde!

Tomt på lager

Den populære Omniaovnen fås nå som kit. En grunnpakke som inneholder det viktigste du trenger for å lage mat ved bruk av Omnia.

Inneholder:

  • Omniaovn
  • Silikonform
  • Bakerist
  • Grytelapper
  • Bag

Med Omnia baker du og lager ovnsmat rett på gassblusset du har på turkjøkkenet ditt. Praktisk talt alt som du kan bake og lage i en fast ovn, kan du også gjøre i Omnia. Se på den som hvilken som helst ovn. Bruk dine egne favorittoppskrifter, eller prøv noen av oppskriftene i kokeboken vår. Det følger også med noen oppskrifter i forpakningen.
Noen synes til og med at potetgratengen blir mye bedre i Omnia enn i den faste ovnen. Ferdige gratenger blir også nydelige i Omnia. Mange setter stor pris på minibaguetter av typen ”bake off” som f eks. mini baguetter og croissanter til frokost. Med Omnia ovnsrist blir det enklere og mer praktisk å varme disse.

Aluminiumsformen bør alltid være godt smurt og drysset med mel ved baking eller du kan bruke silikonformen. Stek på svak varme og beregn omtrent samme tid som i ovnen.

Omnia består av tre deler. En form av aluminium der man legger deigen eller ingrediensene. Formen ser ut som en rund kakeform med et hull i midten.
Til den fins det et spesielt understell av stål som også har et hull i midten som gjør at varmen passerer igjennom kontraksjonen og gir overvarme. Øverst er det et lokk med ventilasjonshull.

Diameter Ø25cm
Høyde 7 cm
Vekt 0,5kg
Material Stål og aluminium
Diameter

Ø25cm

Høyde

7 cm

Vekt

0,5kg

Material

Stål og aluminium

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Omnia Fritidsovn Kit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *