Salg!

kr 14 900

VESTFJELLET 2.0

Prisgunstig og brukervennlig taktelt med mange praktiske løsninger. Perfekt førstgangstelt!

På lager

Tilbake Kategori: Stikkord: , ,

SLIK SLÅR DU OPP VESTFJELLET 2.0 TAKTELT:

 

MÅL OG UTFORMING:

3D tegning av taktelt norse camp

Vestfjellet 2.0 er en perfekt modell for deg som skal kjøpe taktelt for første gang. Det er en modell som har en høy grad av brukervennlighet, og i tillegg har et gunstig prispunkt.

Teltet foldes enkelt ut, og den fastmonterte teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet i vater gjenstår kun å feste det ramme til det overbyde inngangspartiet før teltet er klart til bruk. Det hele er gjort på kun ett par minutter, og det er akkurat like enkelt å pakke teltet sammen igjen.

Vestfjellet 2.0 er et romslig telt for 2 med god sovebredde. Med sin lengde på 195 cm er det langt nok for voksne opp til ca. 185 cm, men vi anbefaler ikke denne modellen til lange personer, rett og slett fordi teltet skrår inn i begge ender, som “spiser” noen centimeter.
Materialbruk og konstruksjon av teltet er meget solid. Det kommer med en aluminiumsramme og selve teltet er av ripstop Oxford kvalitet med en vannsøyle på 3000 mm. Transporttrekket er av meget slitesterk og vanntett PVC kvalitet. Madrass er en 7 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

195 x 130 cm

Mål sammenslått

130 x 105 x 32cm

Vekt

55 kg

Madrass

7 cm skum

Teltduk

Ripstop Oxford. 3000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

Aluminium

Maks brukervekt

250 kg

Stige

Inkludert

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “VESTFJELLET 2.0 – Taktelt for 2 personer – “Fold-out softshell””

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.