Salg!

kr 21 900

SUNNMØRE

Robust og meget aerodynamisk taktelt med mulighet for lasteholdere.

Tomt på lager

KORT OPPSUMMERT:

HVA: Vårt mest robuste taktelt for turer hele året.
HVEM: For deg som er mye på tur og gjerne har teltet montert på bilen i lange perioder av gangen.
HVORFOR: Solid konstruksjon, smarte løsninger og mulighet for lastestativ.

Sunnmøre er vår mest robuste modell. Det har en lav profil, og bygger ikke mer enn 23 cm. I tillegg har det mulighet for ekstra taklast.

Teltet reiser seg av seg selv ved hjelp av solide gassdempere, så det eneste som kreves før bruk, er å spenne opp teltduken med de to medfølgende bardunene. Det hele er gjort på ett par minutter. Den medfølgende stigen kan plasseres på en av sidene eller bak, alt avhengig av hva som er mest praktisk/hensiktsmessig.

Sunnmøre er et triangulært telt for de tøffeste turene. Det er vår mest vindstabile modell, som takler krevende forhold på en imponerende måte. Det er veldig godt egnet for 2 personer med et soveareal på 205 x 130 cm. Det har godt utsyn gjennom åpningen i enden, og vinduene på hver side, noe som også bidrar til gode luftemuligheter. Mulighet for myggnetting på alle åpninger sørger at innsekter holdes effektiv unna.

Materialbruk og konstruksjon er gjort i veldig solid utførelse. Selve teltduken er av ripstop Oxford canvas med en vannsøyle på hele 4000 mm. Madrassen er en 5 cm tykk skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

205 x 130 cm

Mål sammenslått

222 x 135 x 23 cm

Vekt

65 kg

Madrass

5 cm

Teltduk

Ripstop Oxford. 4000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

Aluminium

Maks brukervekt

350 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SUNNMØRE – “Hardshell” 2 pers. – Utsolgt!”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *