Salg!
(1 omtale)

kr 20 900

STRYNEFJELLET

Solid, aerodynamisk og veldig brukervennlig taktelt!

På lager

 

MÅL OG UTFORMING:

KORT OPPSUMMERT:

HVA: Solid taktelt, med stort overbygd inngangsparti.
HVEM:  For deg som er en god del på tur og gjerne har teltet på bilen i lengre perioder av gangen.
HVORFOR: Robust taktelt med god utsikt, samt mulighet for taklast.

Strynefjellet er et solid, lavtbyggende telt, som er veldig enkelt både å slå opp og pakke ned. Det er egnet for å være installert på bil i lengre perioder av gangen, da teltet er godt forseglet når det er lukket.

Teltet reiser seg av seg selv ved hjelp av solide gassdempere, så det eneste som kreves før bruk, er å ekspandere stagene på hver side av inngangen, og spenne opp teleskopstangen i taket. Det hele er gjort på et lite minutt. Ved nedpakking er prosedyren motsatt og tar omtrent like kort tid.

Strynefjellet er et flott telt for 2 personer med et soveareal på 205 x 120 cm. Det har veldig godt utsyn gjennom inngangspartiet og vinduer i hver ende, som også bidrar til veldig gode luftemuligheter, mens medfølgende myggnetting sørger for at innsekter holdes effektivt unna.
Det overbygde inngangspartiet er praktisk ved nedbør, og er med på å hindre at fukt kommer inn i teltet. Materialbruk og konstruksjon av teltet meget solid. Rammen er av aluminium, mens selve teltet er av ripstop Oxford kvalitet med en vannsøyle på 2-3000 mm. Pga. sin konstruksjon er også teltet mer vindstabilt enn typiske softshell telt. Madrass er en 8 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

200 x 120 cm

Mål sammenslått

222 x 134 x 25 cm

Vekt

55 kg

Madrass

8 cm skum

Teltduk

Ripstop Oxford. 2-3000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

Aluminium

Maks brukervekt

250 kg

1 omtale for STRYNEFJELLET – Taktelt “hardshell” – 2 pers.

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “STRYNEFJELLET – Taktelt “hardshell” – 2 pers.”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *