Salg!

kr 26 900

STRYNEFJELLET XL

Stort og brukervennlig taktelt for hele familien!

På lager

 

MÅL OG UTFORMING:


KORT OPPSUMMERT:

HVA: Vårt største taktelt i en kompakt innpakning.
HVEM: For dere som er flere på tur, eller bare ønsker det ekstra romslig.
HVORFOR: Stor fleksibilitet i form av 2 dobbeltsenger når teltet er utslått.

Strynefjellet XL er et solid, lavtbyggende telt, som er veldig enkelt både å slå opp og pakke ned. Teltet foldes enkelt ut, og den fastmonterte teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet i vater tilpasser  man teleskopstengene på hver side, som bidrar til ekstra solid støtte. Til slutt gjenstår kun å spenne opp stengene i inngangspartiet før teltet er klart til bruk. Det hele er gjort på noen få minutter, og nedpakking er akkurat like enkelt som å slå teltet opp.

Dette er et flott familietelt med et soveareal på 240 x 200 cm. Det har veldig godt utsyn i alle retninger, som bidrar til veldig gode luftemuligheter, mens myggnetting sørger for at innsekter holdes effektivt unna.
Det overbygde inngangspartiet er praktisk ved nedbør, og er med på å hindre at fukt kommer inn i teltet. Materialbruk og konstruksjon av teltet meget solid. Rammen er av aluminium, mens selve teltet er av ripstop Oxford kvalitet med en vannsøyle på 3000 mm. Madrass er en 4,5 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

240 x 200 cm

Mål sammenslått

222 x 135 x 25 cm

Vekt

75 kg

Madrass

4,5 cm skum

Teltduk

Ripstop Oxford. 2-3000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

Aluminium

Maks brukervekt

300 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “STRYNEFJELLET XL – Taktelt “fold-out hardshell” – 3-4 pers.”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *