(1 omtale)

kr 22 900

Meget allsidig taktelt i minimalistisk innpakning.

Tomt på lager

Tilbake Kategori: Stikkord: , ,


KORT OPPSUMMERT:

HVA: En romslig allrounder for to.
HVEM:  Vil passe godt for de fleste, men er et spesielt godt valg på mindre biltak.
HVORFOR: Et veldig kompakt telt når det er sammenslått, som bla. gjør det godt egnet i kombinasjon med elbil.

Romsdalen er et veldig allsidig taktelt som vil passe mange. Det er et romslig telt for 2, samtidig som størrelsen  nedpakket kan sammenlignes med en litt kort skiboks.

Teltet foldes enkelt ut, og den fastmonterte teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet i vater gjenstår kun å feste bardunene til inngangspartiet, samt vinduene på begge sider. Det hele er gjort på noen få minutter, og det er akkurat like enkelt å pakke teltet sammen igjen.

Romsdalen er et romslig telt for 2 (3) personer med sovebredde på 150 cm (merk at teltet er noe smalere i fotenden), og en god lengde på hele 210 cm. Det har godt utsyn gjennom inngangspartiet og vinduene på hver side, noe som også bidrar til gode luftemuligheter, mens mulighet for myggnetting på alle åpninger sørger at innsekter holdes effektiv unna. Det overbygde inngangspartiet er praktisk ved nedbør, og er med på å hindre at fukt kommer inn i teltet.
Materialbruk og konstruksjon er i solid utførelse, samtidig som  ABS skallet er med på å holde vekten på teltet nede. Selve teltduken er av ripstop cotton canvas med en vannsøyle på 2000 mm. Madrass er en 4,5 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for taklast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

210 x 150 cm

Mål sammenslått

160 x 110 x 32 cm

Vekt

60 kg

Madrass

4,5 cm skum

Teltduk

Ripstop canvas. 2000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

ABS plast og aluminium

Maks brukervekt

250 kg

1 omtale for ROMSDALEN – Taktelt for 2(3) personer – “Fold-out hardshell”

  1. Janne C. Lind

    Dette teltet er helt perfekt. Det veier lite sammenlignet med andre merker, og det har i tillegg en fin størrelse. Teltet er utrolig enkelt å slå opp og settes sammen. Jeg og min sønn på 16 år samt en elghund benytter teltet så ofte anledningen byr seg.
    Det er romslig innvendig og den høye takhøyden gir en behagelig romfølelse. Vinduene har myggnett, som kan være kjekt å ha enkelte steder. Vi benytter kun eksisterende madrass, som vi legger et enkelt laken på. Madrassen er behagelig og min vonde rygg ble faktisk bedre etter noen netter på telttur med dette teltet.
    Anbefales på det varmeste!! 🤩👏🏼
    ★ ★ ★ ★ ★

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.