ROMSDALEN – Taktelt for 2(3) personer – «Fold-out hardshell»

kr 4 000kr 22 900

Meget allsidig taktelt i minimalistisk innpakning.

På lager jan/feb 2022.

Nullstill
Varenummer: NCRT04 Kategori: Stikkord: , ,

Romsdalen er et veldig allsidig taktelt som vil passe mange. Det er et romslig telt for 2, samtidig som størrelsen  nedpakket kan sammenlignes med en litt kort skiboks.

Teltet foldes enkelt ut, og den fastmonterte teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet i vater gjenstår kun å feste bardunene til inngangspartiet, samt vinduene på begge sider. Det hele er gjort på noen få minutter, og det er akkurat like enkelt å pakke teltet sammen igjen.

Romsdalen er et romslig telt for 2 (3) personer med sovebredde på 150 cm (merk at teltet er noe smalere i fotenden), og en god lengde på hele 210 cm. Det har godt utsyn gjennom inngangspartiet og vinduene på hver side, noe som også bidrar til gode luftemuligheter, mens mulighet for myggnetting på alle åpninger sørger at innsekter holdes effektiv unna. Det overbygde inngangspartiet er praktisk ved nedbør, og er med på å hindre at fukt kommer inn i teltet.
Materialbruk og konstruksjon er i solid utførelse, samtidig som  ABS skallet er med på å holde vekten på teltet nede. Selve teltduken er av ripstop cotton canvas med en vannsøyle på 2000 mm. Madrass er en 4,5 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekk hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

210 x 150 cm

Mål sammenslått

160 x 110 x 32 cm

Vekt

50 kg

Madrass

4,5 cm skum

Teltduk

Ripstop canvas. 2000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

ABS plast og aluminium

Maks brukervekt

250 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ROMSDALEN – Taktelt for 2(3) personer – «Fold-out hardshell»”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *