JOTUNHEIMEN – Taktelt for 2 personer «Softshell»

kr 16 900

Aerodynamisk og lett taktelt som er ekstremt brukervennlig.

Kan forhåndsbestilles

Varenummer: NCRT02 Kategori: Stikkord: , ,

Jotunheimen er et av markedets aller letteste taktelt, som også er veldig enkelt både slå opp og pakke ned. Dette er spesielt praktisk om man ikke ønsker å ha teltet på bilen permanent, men ønsker å kunne løfte det av og på ifm. bruk.

Teltet reiser seg av seg selv ved hjelp av solide gassdempere, så etter at transport trekket er fjernet er teltet klart til bruk nærmest umiddelbart. Nedpakking er like enkelt. Da bruker man en medfølgende stropp til å dra teltet ned i rammen, før man legger på trekket igjen. Dette gjør det til et utrolig brukervennlig teltet både ved adkomst og avreise.

Jotunheimen er et flott telt for 2 personer med et soveareal på 205 x 120 cm. Det har veldig godt utsyn i alle retninger, som bidrar til veldig gode luftemuligheter, mens myggnetting sørger for at innsekter holdes effektivt unna.
Det overbygde inngangspartiet er praktisk ved nedbør, og er med på å hindre at fukt kommer inn i teltet. Til tross for lav vekt er materialbruk og konstruksjon av teltet meget solid. Rammen er av aluminium, mens selve teltet er av ripstop Oxford kvalitet med en vannsøyle på 2-3000 mm. Transporttrekket vil fra 2022 være av meget slitesterk og vanntett PVC kvalitet. Madrass er en 8 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekk hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

200 cm x 120 cm

Mål sammenslått

221 x 135 x 15 cm

Vekt

37 kg

Madrass

8 cm skum

Teltduk

Ripstop Oxford. 2-3000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

Aluminium

Maks brukervekt

250 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “JOTUNHEIMEN – Taktelt for 2 personer «Softshell»”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *