Hopp til innholdet

kr 999

OMNIA FRITIDSOVN KIT

Utrolig smart ovn for turbruk som kun trenger gassbluss som varmekilde!

Kun 1 på lager

Den populære Omniaovnen fås nå som kit. En grunnpakke som inneholder det viktigste du trenger for å lage mat ved bruk av Omnia.

Inneholder:

  • Omniaovn
  • Silikonform
  • Bakerist
  • Grytelapper
  • Bag

Med Omnia baker du og lager ovnsmat rett på gassblusset du har på turkjøkkenet ditt. Praktisk talt alt som du kan bake og lage i en fast ovn, kan du også gjøre i Omnia. Se på den som hvilken som helst ovn. Bruk dine egne favorittoppskrifter, eller prøv noen av oppskriftene i kokeboken vår. Det følger også med noen oppskrifter i forpakningen.
Noen synes til og med at potetgratengen blir mye bedre i Omnia enn i den faste ovnen. Ferdige gratenger blir også nydelige i Omnia. Mange setter stor pris på minibaguetter av typen ”bake off” som f eks. mini baguetter og croissanter til frokost. Med Omnia ovnsrist blir det enklere og mer praktisk å varme disse.

Aluminiumsformen bør alltid være godt smurt og drysset med mel ved baking eller du kan bruke silikonformen. Stek på svak varme og beregn omtrent samme tid som i ovnen.

Omnia består av tre deler. En form av aluminium der man legger deigen eller ingrediensene. Formen ser ut som en rund kakeform med et hull i midten.
Til den fins det et spesielt understell av stål som også har et hull i midten som gjør at varmen passerer igjennom kontraksjonen og gir overvarme. Øverst er det et lokk med ventilasjonshull.

Diameter Ø25cm
Høyde 7 cm
Vekt 0,5kg
Material Stål og aluminium
Diameter

Ø25cm

Høyde

7 cm

Vekt

0,5kg

Material

Stål og aluminium

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Omnia Fritidsovn Kit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *