Hopp til innholdet

PEN MINK CAMPER SELGES

FORHANDLER SØKES!

For den videre satsingen i Norge søker Mink Campers etter forhandler på det sentrale Østlandet. Ta kontakt med oss på salg@norsecamp.no ved interesse.

Magien skjer i kjøkkenet

Mink Campers har et eget privat utekjøkken på bakenden. Kjøkkenet består av 6 oppbevaringsrom som er utstyrt med 3 store oppbevaringsbokser, 2 mindre oppbevaringsbokser og 2 oppbevaringsbokser i filt.

Inne i kjøkkenbenken er det 2 store oppbevaringsrom som man kommer til ved å skyve deler av kjøkkenplaten ut.

Det ene rommet er 36 liter, ekstra isolert, og fungerer som et kjølerom. Her er det et sluk i bunnen som gjør at man kan for eksempel fylle rommet med snø, og det vil renne ut under Mink’en når det smelter.

I det andre rommet kan man lagre en Primus Kinja og gass. Dette er dermed enkelt å komme til når man ønsker å lage mat.

Som skapt for elbil!

Mink Campers veier kun 500 kg og er med det en av de aller letteste camperne på markedet. Den er også særdeles aerodynamisk utformet og i sum bidrar disse to faktorene til at Mink’en er perfekt i kombinasjon med elbil. Det er rett og slett en fremtidsrettet og bærekraftig kombinasjon som i sum er skapt for morgendagens mobilitets behov.

Legger vi til at at neste generasjons elbiler nå er i ferd med å komme med “Vehicle to Load” (V2L) gir dette enda flere muligheter for off-grid camping med Mink 2.0. Med V2L kan man benytte bilen som en gigantisk “power bank” og drifte Mink’en med strøm fra bilen. Dette vil åpne opp for utrolig mange spennende løsninger innen bla. oppvarming og tørking -eller hva med en skiprepp rett ved løypa?

En robust helårs camper

  • Out exploring Iceland with the Mink Camper 2.0

Mink 2.0 har et skall av robust ABS plast og solid bunnramme av glassfiber. Dette er camperen for deg som vil reise utenfor allfarvei, men likevel ha alt du trenger.

Mink’en har 33 cm bakkeklaring og er utstyrt med helårs hjul (17 x 8,5 x 112).

Selve tilhenger chassiset er av kvalitetsmerket AL-KO, med mekanisk håndbrekk, støtdempere og bremser.

Mink 2.0 kvalifiserer for Tempo100 som betyr mulighet for kjøring i opptil 100 km/t. Siden Tempo100 stiller krav også til bil, samt ikke er hensiktsmessig for alle kunder, er Tempo100 en godkjenning som gjøres av den enkelte hos Vegvesenet.

Nærhet til naturen

Når man bor i Mink’en lever man tett på naturen. Med de to store runde dørene og panorama taket opplever du vær, vind og temperatur – men godt beskyttet i den isolerte kupeen. Det store panoramavinduet kan by på både stjernehimmel og nordlys når mørket faller på.

Sengen er 140cm x 200cm, queen size luksus madrass. I fotenden er det en bulk bed (50cm x 140cm) som fungerer som bagasjehylle, eller barneseng om man ønsker det.

Inne i Mink 2.0 har du Webasto varmesystem, som gjør at du når som helst enkelt kan varme opp camperen på et blunk.

WEBASTO ThermoConnect

Nå tilbyr vi Thermoconnect som en oppgradering til Webasto systemet i Mink’en.
Med den får man full kontroll via app og mulighet for både forhåndsvarming og ventilering. I tillegg byr løsningen på GPS funksjonalitet med “geo-fence”, som bidrar til et ekstra nivå av sikkerhet.

Se vår katalog for detaljert produkt informasjon og detaljer.

MINK I MEDIA:

Ønsker du tilbud på en MINK 2.0?

Kontakt en av følgende forhandlere:

Aktiv Caravan (Vest-Norge)
Bobilsenteret Namsos (Midt/Nord-Norge)

For 2024 jobbes det for å få på plass en solid forhandler på det sentrale Østlandet.

Norse Camp vil i fortsettelsen jobbe aktivt for den videre veksten av merkevaren Mink Campers i Norge, mens salg/ettermarked vil bli tatt hånd om av av dedikerte forhandlere.

Ofte stilte spørsmål

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva følger med en Mink Camper 2.0 som standard?
  • *Premium “queen size” madrass på hele 18 cm (140 x 200cm).
  • *Alt av bokser til oppbevaring i kjøkkenet + 2 innvendige skobokser.
  • *”Bunk bed” i fotenden som måler 50 x 140 cm.
  • *Enkel koketopp, vindskjerm og Mink skjærefjøl.
  • *Gardiner til tak- og sidevinduer.
Hvor mye veier Mink 2.0, og hva er de fysiske målene?

Mink Campers 2.0 veier 500 kg og har en tillatt totalvekt på 750kg. Det betyr at man ikke trenger utvidet sertifikat, og gjør Mink’en perfekt i kombinasjon med elbil. Flere detaljer under:

Gross weight 750 kg

Net weight 500 kg

Overall length 4116 mm

Cabin length 2811 mm

Overall height 1829 mm

Overall width 2080 mm

Cabin width 1511 mm

Road clearance 330 mm

Wheels 17 x 8, 5 x 112

Tyres 225 / 55R / 17

Tongue height 450 mm

Tongue weight 70 kg

Kan jeg lade mobilen, nettbrettet eller PC’en i Mink’en?

Ja – Mink 2.0 er laget for at du skal kunne reise komfortabelt off grid. Med solcellepanelet på taket sørger vi for at du alltid kan lade selv når du er langt fra allfarvei.

Inne i Mink’en finner du 4 USB-kontakter, i tillegg til én 220v kontakt. I kjøkkenet er det også én 12v og én 220v kontakt. Merk at 220v kontaktene avhenger at man er koblet på strøm på draget med den medfølgende DEFA kontakten.

Hvilke type dekk kommer Mink’en med?

Mink’en kommer med 17″ helårsdekk, som betyr at man slipper å tenke på dekkbytte når det nærmer seg en ny sesong.

Hvor stort er batteriet og hvordan lades det?

Batteriet i Mink’en er på 70ah og kan lades enten 1) via solcelleanlegget, 2) via tilkobling til bil (13-pin kontakt) eller 3) via tilkobling til 220v strøm.

Hvor fort kan jeg kjøre med Mink’en på motorvei, og er den godkjent for Tempo100?

Mink’en leveres med en tillatt makshastighet på 80 km/t, men oppfyller alle krav for kjøring i 100 km/t (Tempo100), og kan godkjennes for dette hos Vegvesenet.
Godkjenningen gjøres av den enkelte kunde ut i fra behov, da ønske om Tempo100 vil være individuelt, og også stiller noen krav til bil. Les mer om Tempo100 hos Vegvesenet.

CAMP TILBEHØR

MINK AWNING

Mink Awning er en prisgunstig og veldig fleksible løsning for beskyttelse mot været, som både kan stå ut fra siden av Mink’en eller festes over kjøkkenet. Det gjør at man enkelt kan tilpasse bruken ut i fra behov, og plassen man har til rådighet der man camper.

Teleskop stengene i front gjør at man enkelt kan justere høyden, og i sterk vind kan disse fjernes helt, slik man kan forankre tarp’en trygt i bakken i stedet.
Kommer feb/mars 2023

NORSE CAMP

Turstol ved stranda i Lofoten

LAYBAK CHAIR

Sit back and relax after a long day out. Laybak has a weight of only 1,3 kg, but is extremely strong and durable and can hold up to 125 kg. Read more.

Turbord ved stranda i Lofoten

DINER TABLE

Serve food or just rest your legs on this great engineered table. Weight is only 3,2 kg and dimensions are 69 x 69 x 56 cm. Read more.

Tailgate Tarp

Tailgate Tarp er perfekt når du trenger litt ekstra beskyttelse for været.

PRODUKSJON

Mink Campers har siden våren 2021 produsert campere på egen fabrikk i Riga, Latvia. Her sørger høyt kvalifiserte medarbeidere for produksjon av skreddersydde campere til kunder over hele Europa, og siden oppstarten har allerede flere hundre campere funnet veien fra samlebåndet og ut på europeiske landeveier.

TA KONTAKT MED OSS


Pinnikvegen 2,
2608 Lillehammer,
Norway

salg@norsecamp.no
(0047) 99 60 95 57


Juridisk selskap: Norse Camp AS
Org. nr: 923 543 678

BESØK VÅRT SHOWROOM

Våren 2022 åpnet vi offisielt vårt nye showroom på Lillehammer. Her vil vi ha Mink Campers, alle våre taktelt modeller, samt friluftsprodukter utstilt.
I store deler av året vil vi ha de fleste av våre produkter på lager for rask levering.
Avtal gjerne et besøk hos oss allerede nå for en produktvisning og hyggelig prat.