Hopp til innholdet

DOVRE Wide – Taktelt “hardshell fold-out” – 3 pers. SAMPLE

kr 36 999

DOVRE Wide

Bred utgave av vår nye hybridmodell Dovre. Kun 1 sample tilgjengelig til gunstig pris!

Tomt på lager

Dette er en sample på bred utgave av vårt nye Dovre telt. Dette teltet er bredere med en sovebredde på hele 170 cm. Vekten er også noe høyere enn std. modellen, som gjør teltet best egnet på større og robuste biler.

De viktigste spesifikasjonene:

Mål sammenslått: 183 x 132 x 26 cm

Madrass mål: 210 x 170 x 6 cm.

Vekt: 85 kg.

PS: All videre info under er hentet fra std. Dovre. Bilder i annonsen er også av std. Dovre så teltet er 30 cm bredere enn det gis inntrykk av.

PS2: Teltet må hentes i våre lokaler i Pinnikvegen 2 på Lillehammer.

OPPSETT AV DOVRE TAKTELT:


KORT OPPSUMMERT:

HVA: Hybrid modell for turer hele året.
HVEM: For deg som er mye på tur og vil ha et robust telt med god sovebredde.
HVORFOR: Solid konstruksjon, smarte løsninger og mulighet for lastestativ.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Dovre er sammen med Sunnmøre 2.0 vår mest robuste modell. Det er veldig kompakt sammenslått og måler ikke mer enn 153 x 132 x 26 cm. Dette gjør det bla. veldig godt egnet på pick-up. Teltet har også mulighet for taklast.

Teltet foldes enkelt ut, og teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet er i vater, gjenstår kun å feste bardunene til inngangspartiet, samt vinduene på begge sider. Det hele er gjort på noen få minutter.

Dovre er en “hardshell fold-out” model for turer hele året. Det er et veldig vindstabilt telt som takler krevende forhold på en imponerende måte. Det er et romslig telt for 2 personer med et soveareal på hele 210 x 140 cm. Det gjør også at man også evt. kan ha med et barn i tillegg.  Teltet har godt utsyn gjennom åpningen ved inngangen, samt vinduene på hver side, noe som bidrar til gode luftemuligheter. Myggnetting på alle åpninger sørger at innsekter holdes effektiv unna.

Materialbruk og konstruksjon er gjort med kvalitet i fokus. Selve teltduken er av 320G ripstop Oxford canvas med en vannsøyle på 3000 mm. Madrassen er en 6 cm tykk skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag/overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for taktlast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal

210 x 170 cm

Mål sammenslått

183 x 132 x 26 cm

Vekt

85 kg

Madrass

6 cm

Teltduk

Ripstop Canvas. 3000 mm vannsøyle

Skall/Ramme

Aluminium

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DOVRE Wide – Taktelt “hardshell fold-out” – 3 pers. SAMPLE”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *